fbpx

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕΡΙΦΟΥ 2013: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΗΡΕ ΠΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕΡΙΦΟΥ 2013: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΗΡΕ ΠΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!Μετά από την ολόθερμη υποδοχή που του επεφύλαξαν την περσινή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου συνεχίζει με δύναμη και με τις καλύτερες προοπτικές την πορεία του για δεύτερο καλοκαίρι.

Από τις 26 Ιουλίου ως τις 20 Αυγούστου, το γραφικό θεατράκι της Χώρας, μοναδικό για την απεριόριστη θέα του στο Αιγαίο, υποδέχεται εκλεκτούς καλλιτέχνες και κοινό, με κέφι, με χαμόγελο και με διάθεση να χαρίσει τις πιο όμορφες στιγμές, γεμάτες νότες χαράς και ψυχαγωγίας.

Σημαντικοί, αναγνωρισμένοι, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες από το χώρο της παραδοσιακής, έντεχνης και κλασικής ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής γεμίζουν τη σκηνή του θεάτρου της Σερίφου, συνενώνοντας σε ένα μαγικό καλοκαιρινό παζλ όλες τις τάσεις και τα ρεύματα της καλής μουσικής.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Σερίφου 2013 και για την αγορά εισιτηρίων μπορείτε να ενημερωθείτε στο http://serifosfestival.gr.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.