fbpx

ΤΟ ΚΡΥΦΟ BEST SELLER ΤΗΣ J.K.ROWLING

ΤΟ ΚΡΥΦΟ BEST SELLER ΤΗΣ J.K.ROWLINGΌταν τον περασμένο Απρίλιο κυκλοφόρησε το αστυνομικό μυθιστόρημα The Cuckooʼs Calling, του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ, δεν ήταν λίγοι οι κριτικοί που παρατήρησαν ότι ήταν τόσο καλό, που δεν έμοιαζε με έργο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα. Βέβαια, δεν μπορούσαν να υποψιαστούν και τι συνέβαινε στην πραγματικότητα, ότι δηλαδή ο Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ δεν υπήρχε, αλλά ήταν απλώς ένα ψευδώνυμο της δημιουργού του Χάρι Πότερ, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ!

Την αποκάλυψη έκανε η βρετανική εφημερίδα The Sunday Times, και η ίδια η Ρόουλινγκ επιβεβαίωσε την είδηση. «Ήλπιζα να κρατήσω αυτό το μυστικό λίγο παραπάνω, γιατί το να είμαι ο Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ ήταν μία πολύ απελευθερωτική εμπειρία. Ήταν υπέροχο να εκδοθεί το βιβλίο χωρίς διαφήμιση και χωρίς προσδοκίες, και ήταν καθαρή απόλαυση να δέχομαι σχόλια από εκδότες και αναγνώστες κάτω από ένα διαφορετικό όνομα», δήλωσε η συγγραφέας στην εφημερίδα.

Το βιβλίο, δήθεν βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες του ανύπαρκτου Ρόμπερτ Γκάλμπρεϊθ, ακολουθεί έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ, βετεράνο του στρατού, ο οποίος ερευνά το μυστηριώδη θάνατο ενός τοπ μόντελ.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2014, και αυτή τη φορά οι φανατικοί αναγνώστες  των βιβλίων της Ρόουλινγκ θα το περιμένουν πώς και πώς.

[επιμέλεια: Σ.Π.]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.