fbpx

Ο ΝΙΛ ΓΚΕΪΜΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Ο ΝΙΛ ΓΚΕΪΜΑΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ«Άδεια» από τα κοινωνικά δίκτυα, στα οποία δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε να πάρει από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο συγγραφέας Νιλ Γκέιμαν, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στην εφημερίδα Guardian.

«Θα λείψω για περίπου έξι μήνες, ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα για να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου: Να επινοώ πράγματα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Γκέιμαν, που έχει πάνω από 1,8 εκατομμύρια followers στο Twitter και 500.000 οπαδούς στο Facebook, παραδέχεται ότι θα είχε γράψει στο μισό χρόνο το τελευταίο του μυθιστόρημα αν δεν υπήρχε το Twitter, εξηγώντας πως το πρόβλημα δεν είναι ο χρόνος που περνάει στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά το πώς αυτά διεισδύουν σε κάθε λεπτομέρεια της ύπαρξής μας.

Πάντως, ο συγγραφέας εξηγεί ότι η αποχή του θα είναι προσωρινή και όχι μόνιμη. «Μου αρέσει πολύ να μιλάω σε ανθρώπους, ακόμα και ηλεκτρονικά. Θα επιστρέψω», υπόσχεται.

[επιμέλεια: Σπύρος Πιστικός]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.