fbpx

ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ MICHAEL CRICHTON ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ MICHAEL CRICHTON ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝΜία σειρά από δέκα μυθιστορήματα του Michael Crichton, τα περισσότερα εκ των οποίων είχε γράψει στα φοιτητικά του χρόνια με ψευδώνυμα, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν τον Ιούλιο από την Open Road, ενώ για πρώτη φορά θα κυκλοφορήσουν και σε ηλεκτρονική μορφή.

Ως φοιτητής στην Ιατρική σχολή του Χάρβαρντ, ο Crichton μπόρεσε να γράψει συνολικά οκτώ μυθιστορήματα, χάρη στην ικανότητά του να γράφει έως και 10.000 λέξεις τη μέρα, πέρα από τις σπουδές του.

«Αυτά τα πρωτόλεια μυθιστορήματα του Crichton προοικονομούν το ταλέντο που τον έκανε έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς της εποχής του», δήλωσε η Jane Friedman, εκ των ιδρυτών της Open Road, προσθέτοντας: «Ήμουν αρκετά τυχερή για να δουλέψω μαζί του για πάνω από 30 χρόνια. Είναι μεγάλη χαρά να φέρνω στη ζωή τον νεαρό Michael Crichton για τα εκατομμύρια των οπαδών του και να τον παρουσιάσω σε μία γενιά που δεν τον έχει ακόμα ανακαλύψει».

[επιμέλεια: Σπύρος Πιστικός]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.