fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Χόκινς, Σλιμάνι, ΜακΓκουάιρ, Μόσφεγκ και Σλότερ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Κερδίστε 10 βιβλία των Χόκινς, Σλιμάνι, ΜακΓκουάιρ, Μόσφεγκ και Σλότερ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το «Στην παγίδα του νερού» της Πόλα Χόκινς
ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥΛΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Για το «Γλυκό τραγούδι» της Λέιλα Σλιμάνι
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ ΚΟΣΜΙΔΗ
ΥΡΙΑ ΛΟΥΚΟΒΙΤΗ

Για το «Σκοτεινός αρκτικός» του Ίαν ΜακΓκουάιρ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΑΓΚΟΣ

Για το «Αϊλίν» της Οτέσα Μόσφεγκ
ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΤΑΚΗΣ ΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Για το «Πτώση» της Καρίν Σλότερ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΥΒΑ

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.

*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 31/10/2017.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία της Πόλα Χόκινς, της Λέιλα Σλιμάνι, του Ίαν ΜακΓκουάιρ, της Οτέσα Μόσφεγκ και της Καρίν Σλότερ.

2 αντίτυπα από το βιβλίο της Πόλα Χόκινς «Στην παγίδα του νερού»
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Λέιλα Σλιμάνι «Γλυκό τραγούδι»
2 αντίτυπα από το βιβλίο του Ίαν ΜακΓκουάιρ «Σκοτεινός αρκτικός»
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Οτέσα Μόσφεγκ «Αϊλίν» και
2 αντίτυπα από το βιβλίο της Καρίν Σλότερ «Πτώση».

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:
1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr/
2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://www.facebook.com/diastixo.gr/posts/1191141040991932

 

Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.
Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/892667756604215297

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.
Καλή επιτυχία!

 

Follow us on Facebook!

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Στην παγίδα του νερού» της Πόλα Χόκινς

«Τζούλια, εγώ είμαι. Πάρε με, είναι ανάγκη. Σε παρακαλώ, Τζούλια, είναι σημαντικό».

Λίγες μέρες πριν από τον θάνατό της, η Νελ Άμποτ τηλεφώνησε στην αδελφή της. Η Τζουλς δεν το σήκωσε, αγνοώντας την έκκλησή της για βοήθεια.

Τώρα η Νελ είναι νεκρή. Λένε ότι πήδηξε. Και η Τζουλς αναγκάζεται να επιστρέψει στο μέρος με το οποίο έλπιζε ότι είχε ξεμπερδέψει οριστικά, για να φροντίσει την έφηβη κόρη που άφησε πίσω η αδελφή της.

Η Τζουλς, όμως, φοβάται. Φοβάται πολύ. Τις καλά θαμμένες αναμνήσεις της, τον παλιό μύλο, τη γνώση ότι η Νελ αποκλείεται να πήδηξε.

Και πάνω απ’ όλα, φοβάται το νερό και εκείνο το μέρος που ονομάζουν Κολυμπήθρα των Πνιγμών...

Με την ίδια καταιγιστική γραφή και βαθιά κατανόηση των ανθρώπινων ενστίκτων που μάγεψαν εκατομμύρια αναγνώστες παγκοσμίως στο συγγραφικό ντεμπούτο της Το κορίτσι του τρένου, η Πόλα Χόκινς υπογράφει ακόμα ένα απολαυστικό μυθιστόρημα το οποίο αντλεί στοιχεία από τις ιστορίες που λέμε για το παρελθόν μας και τη δύναμή τους να καταστρέψουν τη ζωή που ζούμε στο παρόν.

 

«Γλυκό τραγούδι» της Λέιλα Σλιμάνι

Όταν η Μιριάμ, μητέρα δύο μικρών παιδιών, αποφασίζει παρά την απροθυμία του άντρα της να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στη δικηγορία, το ζευγάρι ψάχνει για νταντά. Μετά από αυστηρή επιλογή, προσλαμβάνουν τη Λουί, που πολύ γρήγορα κερδίζει την αγάπη των παιδιών και κατακτά σταδιακά μια θέση στην οικογένεια. Σιγά σιγά στήνεται μια παγίδα αλληλεξάρτησης μεταξύ των μελών που θα οδηγήσει στην τραγωδία.

Μέσα από τις περιγραφές του νεαρού ζευγαριού και της μυστηριώδους νταντάς, αποκαλύπτεται η εποχή μας, με όλα όσα πρεσβεύει για την αγάπη, την παιδεία, τις σχέσεις εξουσίας, τα χρήματα, τις ταξικές και πολιτισμικές προκαταλήψεις.

Θρίλερ και ψυχογράφημα ταυτόχρονα, ένα βιβλίο που δικαίως τιμήθηκε με το βραβείο Goncourt.

 

«Σκοτεινός αρκτικός» του Ίαν ΜακΓκουάιρ

Ίδε ο άνθρωπος: δυσώδης, μέθυσος και βάναυσος. Ο Χένρι Ντραξ είναι μέλος του πληρώματος του φαλαινοθηρικού Volunteer, που ξεκινά από το Γιόρκσερ για τα νερά του Αρκτικού Κύκλου. Στην αποστολή συμμετέχει για πρώτη φορά και ο Πάτρικ Σάμνερ, πρώην στρατιωτικός χειρουργός, με αμαυρωμένη φήμη και καθόλου χρήματα. Μην έχοντας καλύτερη επιλογή, αποφασίζει να αποπλεύσει μαζί με το υπόλοιπο πλήρωμα ως γιατρός του πλοίου, σε αυτό το καταδικασμένο, βίαιο, βρόμικο ταξίδι.

Στην Ινδία, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας του Δελχί, ο Σάμνερ είχε δει πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος. Ήλπιζε να βρει προσωρινή ανακούφιση στο Volunteer, ωστόσο η ανάπαυση αποδεικνύεται ανέφικτη με έναν άνθρωπο όπως ο Ντραξ ανάμεσα στους επιβαίνοντες. Η ανακάλυψη κάτι σατανικού στο αμπάρι κινητοποιεί τον Σάμνερ. Και καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών κλιμακώνεται με φόντο το παγωμένο σκότος του αρκτικού χειμώνα, ένα είναι το ερώτημα: Ποιος θα επιβιώσει μέχρι την άνοιξη;

Με άγριο, ασταμάτητο ρυθμό και σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ, ο Ίαν ΜακΓκουάιρ πλάθει μια αξεπέραστη ιστορία ανθρωπιάς κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.

 

«Αϊλίν» της Οτέσα Μόσφεγκ

Η ιστορία της εικοσιτετράχρονης Αϊλιν, που βιώνει μια στερημένη και μίζερη πραγματικότητα στη Νέα Αγγλία των ’60ς και αφηγείται με νευρώδη και ωμό ρεαλισμό τις τελευταίες ημέρες της πριν την απόδραση προς μια νέα ζωή. Μια βεβιασμένη και υποχρεωτική ενηλικίωση, οι σπουδές που διακόπηκαν βίαια, η βία λεκτική και σωματική ενταγμένη στην ημερήσια διάταξη ως κάτι φυσιολογικό, μια καθημερινότητα που ωθεί την Αϊλίν να φορέσει μια παγωμένη νεκρική μάσκα για να ανταπεξέλθει. Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση της αντι-ηρωίδας Αϊλίν ζωντανεύει τις αναμνήσεις της νεαρής της ηλικίας, όταν η άφιξη της μυστηριώδους γοητευτικής Ρεμπέκα πυροδοτεί συναισθήματα και πράξεις που σιγόβραζαν από καιρό στις ανομολόγητες φαντασιώσεις της.

 

«Πτώση» της Καρίν Σλότερ

Καμία εκπαίδευση δεν είναι εφάμιλλη με το αστυνομικό ένστικτο. Η μητέρα της Φέιθ Μίτσελ δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η εξώπορτα του σπιτιού της είναι ανοιχτή. Μια κηλίδα αίμα είναι πάνω απ’ το πόμολο. Το κοριτσάκι της είναι κρυμμένο σε ένα υπόστεγο πίσω απ’ το σπίτι. Όλα όσα έχει μάθει στο Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια πάνε στράφι καθώς η Φέιθ ορμά στο σπίτι με προτεταμένο το όπλο της. Αντικρίζει έναν νεκρό άντρα στο πλυσταριό, μια κατάσταση ομηρίας στην κρεβατοκάμαρα. Πουθενά δε βλέπει τη μητέρα της...

«Ξέρεις τι ψάχνουμε. Δώσ’ το μας και θα την αφήσουμε να φύγει». Όταν η ομηρία λήξει αφήνοντας πίσω της θύματα, η Φέιθ μένει με πολλά ερωτήματα και ελάχιστες απαντήσεις. Για να βρει τη μητέρα της, θα χρειαστεί τη βοήθεια του συνεργάτη της, Ουίλ Τρεντ, καθώς και τη συνεργασία της ψυχολόγου Σάρα Λίντον. Μόνο που αυτή τη φορά η Φέιθ δεν είναι μόνο αστυνομικός. Είναι και μάρτυρας και ύποπτη.

Πίσω απ’ όλα αυτά κρύβονται δωροδοκίες, αστυνομική διαφθορά και δολοφονίες. Η Φέιθ θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τα άτομα που σέβεται περισσότερο προκειμένου να βρει τη μητέρα της και να φέρει στο φως την αλήθεια – ή να τη θάψει για πάντα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.