fbpx
Κερδίστε 10 βιβλία των Bandi και Marten Sanden

Κερδίστε 10 βιβλία των Bandi και Marten Sanden

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών που κερδίσουν από ένα αντίτυπο είναι:

Για το «Η καταγγελία» του Bandi
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΥΧΛΕΡΗΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΥ

Για το «Ένα σπίτι χωρίς καθρέφτες» του Marten Sanden
ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΟΥΡΗ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ
ΦΑΛΙΑ ΜΑΝΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

Στους νικητές έχει σταλεί email ή προσωπικό μήνυμα* στο facebook για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο περισσότερα/φιλτραρισμένα του fb σας ή το email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής.
Η παραλαβή του δώρου μπορεί να γίνει μέχρι 28/02/2017.
--------------------------------


Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, προσφέρει στους αναγνώστες του 10 βιβλία.
5 αντίτυπα από το βιβλίο του Bandi «Η καταγγελία» και
5 αντίτυπα από το βιβλίο του Marten Sanden «Ένα σπίτι χωρίς καθρέφτες».

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:
1) κάντε Like (Μου αρέσει) στη σελίδα του diastixo.gr
https://www.facebook.com/diastixo.gr/
2) κάντε Like και Share (κοινοποίηση) στην ανάρτηση του διαγωνισμού https://goo.gl/smOR1j
Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές σας θα πρέπει να έχουν γίνει τα παραπάνω 2 βήματα.

Αν έχετε twitter, ακολουθήστε μας και κάντε retweet τον διαγωνισμό https://twitter.com/diastixogr/status/808610704278323200

Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, τότε απλά συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε παρακάτω.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει μέσω Woobox και οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας άνω των 18 ετών.

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Η καταγγελία» του Bandi«Η καταγγελία»
του Bandi

Μια οικογένεια εξορίζεται από την πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ εξαιτίας του γιου της, ο οποίος παθαίνει νευρικές κρίσεις όποτε βλέπει πορτρέτα του Καρλ Μαρξ ή του Κιµ Ιλ-σουνγκ. Ένας γιος αγωνίζεται να βγάλει άδεια ταξιδιού για να επισκεφθεί την ετοιµοθάνατη µητέρα του, που ζει στο γειτονικό χωριό. Ένας άντρας αποφασίζει να αυτοµολήσει, απογοητευµένος από το κληρονοµικό ταξικό σύστηµα της Λαοκρατικής Δηµοκρατίας της Κορέας. Μια γιαγιά, όταν συναντάει τον Κιµ Ιλ-σουνγκ στο δρόµο, τον προσφωνεί µε τρυφερότητα «Πατέρα και Μεγάλο Ηγέτη» – περιστατικό που θα εκµεταλλευτεί η επίσηµη προπαγάνδα.

Φυγαδευµένες παράνοµα από τη Βόρεια Κορέα, γραµµένες «µε δάκρυα από αίµα», οι ιστορίες αυτές έχουν προκαλέσει µεγάλη αίσθηση στη Δύση, καθώς αποτελούν µια σπαρακτική ανθρώπινη µατιά στη ζωή κάτω από το τελευταίο απόλυτα ολοκληρωτικό καθεστώς του πλανήτη. Πέρα από τη λογοτεχνική τους αξία, η δηµοσίευσή τους θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη ζωή του συγγραφέα, αν ποτέ η πραγµατική του ταυτότητα γίνει γνωστή.

Η συλλογή διηγηµάτων Η καταγγελία είναι η λογοτεχνική µαρτυρία ενός συγγραφέα που, ζώντας σε συνθήκες πραγµατικής κόλασης, κατόρθωσε να διαφυλάξει τη δηµιουργική του ευαισθησία και την ακεραιότητά του.

Το βιβλίο, γεµάτο ολοζώντανες εικόνες, προσθέτει χαρακτήρες πραγµατικών ανθρώπων στην απρόσωπη ιδέα µας για την οδύνη των Βορειοκορεατών.

 «Ένα σπίτι χωρίς καθρέφτες» του Marten Sanden«Ένα σπίτι χωρίς καθρέφτες» του Marten Sanden

Η Τομασίν ζει εδώ και μερικούς μήνες στο σκοτεινό και γεμάτο σκόνη σπίτι της θείας του παππού της μαζί με τον πατέρα της, τη θεία, τον θείο και τα ξαδέλφιά της. Ενώ τα αδέλφια του πατέρα της τσακώνονται για την αξία του σπιτιού, η μακρινή ηλικιωμένη θεία της βρίσκεται ετοιμοθάνατη στον τελευταίο όροφο, και ο πατέρας της είναι κλεισμένος στον εαυτό του, πενθώντας το θάνατο του μικρού αδελφού της Τομασίν. Αλλά μια μέρα, η μικρότερη ξαδέλφη της κάνει μιαν ανακάλυψη: μια μεγάλη ντουλάπα γεμάτη με όλους τους καθρέφτες που λείπουν από το μεγάλο σπίτι. Και μέσα στους καθρέφτες, έναν διαφορετικό κόσμο – έναν κόσμο όπου μπορείς να ανακαλύψεις όχι αυτό που επιθυμείς περισσότερο, αλλά αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη.

Μια όμορφη ιστορία αγάπης, πόνου και ενηλικίωσης, το μυθιστόρημα Ένα Σπίτι Χωρίς Καθρέφτες είναι μια περιπέτεια για τις οικογένειες και τη δύναμη της αγάπης.

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.