fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Οι νικητές που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι οι:
ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ
Οι νικητές έχουν ενημερωθεί στο προσωπικό τους mail για τη διαδικασία.

 

-----------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με το Θέατρο Πόρτα, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 διπλές προσκλήσεις, για το θεατρικό έργο του Μάϊκ Κένι «Η Μικρή Γοργόνα», την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, θα πρέπει να εγγραφείτε στο newsletter του www.diastixo.gr συμπληρόνοντας την φόρμα εδώ και να κάνετε like στη σελίδα του facebook (www.facebook.com/diastixo.gr).

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στις 23:59.

Οι 3 τυχεροί θα ενημερωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook.

(ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ, Μεσογείων 59, Αθήνα, τηλ.: 210 7780518, www.portatheatre.gr)

«Η Μικρή Γοργόνα» του Μάϊκ Κένι είναι μια θαυμάσια, μοντέρνα εκδοχή του γνωστού παραμυθιού Χ. Κ. Άντερσεν.

Ο Θωμάς Μοσχόπουλος υπογράφει την εμπνευσμένη σκηνοθεσία μιας παράστασης πολύχρωμης, σύγχρονης και με ιδιαίτερο χιούμορ, που είναι βυθισμένη μέσα σε έναν υδάτινο, ευφάνταστο σκηνικό κόσμο.

H Μικρή Γοργόνα κατοικεί στο βυθό της θάλασσας με τον πατέρα της και τις αδελφές της. Κολυμπώντας μια μέρα ως την επιφάνεια της θάλασσας, ανακαλύπτει για πρώτη φορά τον κόσμο των ανθρώπων και ερωτεύεται έναν όμορφο πρίγκιπα. Για να μείνει κοντά του είναι πρόθυμη να απαρνηθεί τον κόσμο της και τους δικούς της, αλλά και να θυσιάσει τα πάντα, ακόμη και τη φωνή της.

Η παράσταση, όπως κάθε παράσταση της Μικρής Πόρτας, απευθύνεται σε θεατές κάθε ηλικίας: Στα μικρά παιδιά με το παραμυθένιο, πολύχρωμο στοιχείο της και στα μεγαλύτερα, με το βαθύτερο περιεχόμενο της ιστορίας που έχει σχέση με το αναπόφευκτο πέρασμα των παιδιών από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Διαπραγματεύεται ακόμα τις σχέσεις ανάμεσα σε πρόσωπα τα οποία είναι διαφορετικά, είτε από τη φύση είτε από τη θέση τους, ή ανήκουν ακόμα και σε διαφορετικούς κόσμους.

Η μετάφραση του έργου είναι της Ξένιας Καλογεροπούλου, η σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Ευαγγελίας Θεριανού, η κίνηση του Χρίστου Παπαδόπουλου, η εικονογράφηση των σκηνικών του Βίκτορα Μοσχόπουλου και οι φωτισμοί του Λευτέρη Παυλόπουλου. Βοηθός σκηνοθέτης, ο Τάσσος Αγγελόπουλος.

Παίζουν: Μαρία Σκουλά και Γιώργος Χρυσοστόμου.

Παραστάσεις: κάθε Σάββατο στις 15:00 και κάθε Κυριακή στις 11:00 & 15:00.

Γενική είσοδος 12 €.

Για ανέργους, κάθε Σάββατο (για την παράσταση στις 15:00), με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (σε ισχύ), 6 €.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.