fbpx
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Περισσότερο αίμα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Περισσότερο αίμα

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
AΡΗΣ ΓΑΡΙΝΗΣ
ΕΛΕΝΑ ΡΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΔΕΡΗ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Τζο Νέσμπο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

Τζο Νέσμπο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑΛίγα λόγια για το βιβλίο:

Μια ηλιόλουστη νύχτα καλοκαιριού στον παγωμένο βορρά, ένας άνδρας καταφθάνει σ’ ένα λαπωνέζικο χωριό κουβαλώντας μια δερμάτινη τσάντα, ένα πιστόλι κι ένα τσαντάκι γεμάτο χαρτονομίσματα. Το όνομά του είναι Ουλφ. Ή μπορεί και να μην είναι. Είναι πληρωμένος δολοφόνος. Ή μπορεί και να μην είναι. Θα συναντήσει μια πανέμορφη γυναίκα, που μπορεί να είναι ή και να μην είναι χήρα, έναν ιεροκήρυκα, που μπορεί να πιστεύει ή και να μην πιστεύει στον Θεό, τον τρελό του χωριού, που μπορεί να είναι ή και να μην είναι διάνοια, έναν τάρανδο, που μπορεί να είναι ή να μην είναι καλός οιωνός.

Ο Ουλφ ισχυρίζεται ότι έχει έρθει στο χωριό για κυνήγι. Όμως ούτε η σεζόν είναι σωστή, ούτε για κυνηγός μοιάζει, ούτε τουφέκι κουβαλάει. Επειδή αυτή τη φορά το θύμα είναι ο ίδιος. Τον κυνηγούν γιατί δεν έκανε σωστά τη δουλειά του στο Όσλο. Γιατί σκεφτόταν παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε. Γιατί δεν μπορούσε να τραβήξει τη σκανδάλη.

Η συνέχεια του μπεστ σέλερ Αίμα στο χιόνι καλεί τον αναγνώστη να λύσει ένα ιδιότυπο σταυρόλεξο: Ποιος είναι ο Ουλφ; Και τι σχέση έχει με τον μεγαλομαφιόζο Ψαρά; Γιατί ένας πληρωμένος δολοφόνος ν’ αδυνατεί να σκοτώσει; Και πώς γίνεται το πτώμα ενός ανθρώπου που δολοφονείται στο Όσλο να εμφανίζεται στη Βραζιλία;

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.