fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Η υπομονή του ελεύθερου σκοπευτή

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Η υπομονή του ελεύθερου σκοπευτή

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΜΑΓΚΛΙΒΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΗΡΕΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΛΟΗ ΛΟΥΛΑ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Πατάκη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Αρτούρο Πέρεθ-Ρεβέρτε Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

Η υπομονή του ελεύθερου σκοπευτή Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Η Μοίρα είναι κυνηγός υπομονετικός. Κάποιες συμπτώσεις είναι προδιαγεγραμμένες, σαν ελεύθεροι σκοπευτές που, καθισμένοι ανακούρκουδα µε το µάτι στο σκόπευτρο και το δάχτυλο στη σκανδάλη, περιµένουν την κατάλληλη στιγµή. Κι εκείνη ήταν, αναμφίβολα, η στιγµή. Μια από τις τόσες ψεύτικες ευκαιρίες που σχεδιάζει αυτή η πανούργα, ειρωνική, παθιασμένη µε τις πιρουέτες Μοίρα. Ή κάτι τέτοιο. Ένα είδος ιδιότροπου και άσπλαχνου θεού, περισσότερο χωρατατζή παρά οτιδήποτε άλλο».

Ένας τρομοκράτης της τέχνης. Έτσι αποκαλούν τον Σνάιπερ στον μικρόκοσμο του γκράφιτι, επειδή είναι διάσηµος για την επιµονή του να µην παίζει το παιχνίδι της «εξημερωμένης» τέχνης του δρόµου. Η ανάθεση ενός έργου για τη δουλειά του φέρνει την ιστορικό τέχνης Αλεχάντρα πίσω από τα ίχνη του. Κανείς δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπό του, ούτε γνωρίζει πού βρίσκεται. Η αναζήτηση θα οδηγήσει την Αλεχάντρα από τη Μαδρίτη στη Λισσαβόνα και αποκεί στη Βερόνα και στη Νάπολη, στην προσπάθειά της να αποκρυπτογραφήσει τον στόχο που σημαδεύει το θανατηφόρο στόχαστρο του μοναχικού κυνηγού.

Η υποµονή του ελεύθερου σκοπευτή είναι ένα σπουδαίο μυθιστόρημα της εποχής µας, ένα σαγηνευτικό θρίλερ, µια αριστοτεχνική διανοητική µονοµαχία, ένα παιχνίδι υποµονής για δύο, τον διώκτη και το θήραµα. Γιατί ο χρόνος δεν είναι το πιο σηµαντικό πράγµα όταν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασµοί...

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.