fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Βυζαντινός σουλτάνος

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Βυζαντινός σουλτάνος

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΘΟΠΟΥΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΖΩΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail* για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
*Σε περίπτωση που οι νικητές δεν έχετε λάβει ήδη email από εμάς, παρακαλούμε ελέγξτε στον φάκελο spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Polaris, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Σελτσούκ Αλτούν ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 24 Μαΐου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή παρακάτω (μόνο μία φορά, οι πολλαπλές καταχωρίσεις διαγράφονται αυτόματα) και κάντε like στη σελίδα του facebook.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr.)

polaris soultanos
Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος σκοτώθηκε πολεμώντας τους Οθωμανούς εισβολείς στην Κωνσταντινούπολη, το πτώμα του όμως δεν βρέθηκε ποτέ. Ο θρύλος λέει ότι ο Παλαιολόγος δραπέτευσε με ένα γενοβέζικο καράβι, γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο στα χέρια των Τούρκων, κερδίζοντας έτσι τον τίτλο του αθάνατου αυτοκράτορα.
Πέντε αιώνες μετά την εξαφάνισή του, τρεις μυστηριώδεις άντρες έρχονται σε επαφή με έναν νεαρό καθηγητή από τον Γαλατά. Μέλη μιας μυστικής σέκτας, έχουν διαφυλάξει τη διαθήκη του αθάνατου Αυτοκράτορα επί γενεές. Αποκαλύπτουν στον καθηγητή ότι κατάγεται από το γένος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και είναι ο επόμενος αυτοκράτορας στη σειρά διαδοχής, υπό τον όρο να εκτελέσει τις τελευταίες επιθυμίες του προγόνου του.
Η ιστορία του βιβλίου είναι το ταξίδι του καθηγητή στην καρδιά ενός μυστηρίου επικών ιστορικών διαστάσεων.

Follow us on Facebook!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.