fbpx

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΜΝΗΣΙΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΑΜΝΗΣΙΑ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΕΛΕΝΑ ΔΕΪΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ZΥΓΟΥΡΗ
ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΚΑΛΑΜΟΥΚΗ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------
Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Στιβ Γουάτσον, ΑΜΝΗΣΙΑ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 6Οκτωβρίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.

Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης σε προφίλ φίλων σας, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.
(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Στιβ Γουάτσον, ΑΜΝΗΣΙΑΛίγα λόγια για το βιβλίο :
Κάθε πρωί η Κριστίν ξυπνά σε μια άγνωστη κρεβατοκάμαρα, δίπλα σ' έναν άγνωστο άντρα. Στον καθρέφτη του μπάνιου βλέπει το πρόσωπο μιας μεσήλικης γυναίκας την οποία δεν αναγνωρίζει. Και κάθε πρωί, ο άντρας τής εξηγεί υπομονετικά ότι είναι ο Μπεν, ο άντρας της, ότι είναι σαράντα επτά ετών και ότι ένα ατύχημα πριν από πολύ καιρό της προκάλεσε μια περίεργη διαταραχή μνήμης. Αντί για αναμνήσεις, η Κριστίν έχει κάποιες φωτογραφίες, ένα πίνακα σημειώσεων στην κουζίνα κι ένα ημερολόγιο κρυμμένο σε μια ντουλάπα. Ξέρει την ύπαρξη του ημερολογίου γιατί της το θυμίζει κάθε μέρα ο Δρ. Νας, ένας νευρολόγος που ισχυρίζεται ότι την παρακολουθεί χωρίς να το γνωρίζει ο Μπεν. Καθώς η Κριστίν γεμίζει τις σελίδες του ημερολογίου με όσα της συμβαίνουν κάθε μέρα αλλά και με κάποιες αναλαμπές από το παρελθόν της, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι στη ζωή της υπάρχουν κάποια περίεργα κενά. Προσπαθώντας να κολλήσει τα σπασμένα κομμάτια και να βρει απαντήσεις, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην αλήθεια... μια αλήθεια που θα αποδειχτεί τρομακτική μα και θανάσιμη.
Η Αμνησία έχει κυκλοφορήσει σε 42 χώρες, έχει μεταφραστεί σε 39 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 4.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως και απέσπασε τα βραβεία: Crime & Thriller Novel of the Year 2011, τοCrime Time's Best Crime Novel 2011 και το Crime Writers' Association John Creasey (New Blood) Dagger Award 2011.
Κι επίσης έχει γυριστεί σε ταινία και θα κυκλοφορεί από 18 Σεπτεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες από τη Seven & τη Spentzos Film. Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, ΚόλινΦερθ, Μαρκ Στρονγκ. Σκηνοθεσία: ΡόουανΤζόφε. Παραγωγή: Ρίντλεϊ Σκοτ.

Follow us on Facebook!


Δείτε το trailer της ταινίας:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.