fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΝΑΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΓΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΑΙΣ
Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πατάκη, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το μυθιστόρημα τουΤζον Μπέργκερ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΒΙΕΡ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 5 Αυγούστου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή
εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Σε µια σκονισµένη, µισοερειπωµένη πόλη ζει η Άιντα. Ο αγαπηµένος της, ο Χαβιέρ, βρίσκεται στη φυλακή, ως επικίνδυνος τροµοκράτης. Αποφασισµένα, λάγνα και τρυφερά, τα γράµµατα της Άιντα προς τον άντρα που αγαπάει µιλούν για τα καθηµερινά γεγονότα στην πόλη και για το ετερόκλητο πλήθος των κατοίκων της, που οι ζωές τους κυλούν µέσα από τη δική της. Όµως ο τόπος βρίσκεται κάτω από διαρκή απειλή και, καθώς µια τυραννική εξουσία εισβάλλει αναπόδραστα από έξω, οι πιο ασήµαντες λεπτοµέρειες, οι πιο απλές δραστηριότητες των ανθρώπων -ένας τρυφερός χορός, ένα γεύµα για δύο- αποκτούν για την Άιντα τη σηµασία που επιβεβαιώνει και δίνει νόηµα στη ζωή, γίνονται πράξεις αντίστασης ενάντια στις δυνάµεις που διαφορετικά θα µπορούσαν να τους αφανίσουν.
«Ο Τζον Μπέργκερ µάς έκανε ένα υπέροχο δώρο. Το βιβλίο αυτό είναι µια σπουδή πάνω στην ελεγχόµενη οργή, σµιλεµένη µε τα εργαλεία της τρυφερότητας και µια κοφτερή πολιτική µατιά. Ό,τι γράφει είναι βαθύ, ακριβές και στοχευµένο: η ελευθερία και η στέρηση της ελευθερίας, η ελπίδα και η στέρηση της ελπίδας, η αγάπη κι ο αβάσταχτος καηµός που παίρνει τη θέση της όταν τα πρόσωπα που αγαπιούνται χωρίζονται βίαια».
Αρουντάτι Ρόι

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.