fbpx

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!
Τα ονόματα των νικητών είναι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΑΦΑ
ΕΣΚΙΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

Στους νικητές έχει σταλεί προσωπικό e-mail για την διαδικασία παραλαβής του δώρου.
--------------------------------

Το diastixo.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Επίκεντρο, προσφέρει στους αναγνώστες του 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Σάββα Γ. Ρομπόλη ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 23:59. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο προσωπικό τους email και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν την ίδια μέρα στο diastixo.gr και στο facebook αντίστοιχα.
Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, δηλώστε συμμετοχή εδώ και κάντε like στη σελίδα του facebook εδώ.
Με κάθε «κοινοποίηση» της δημοσίευσης, πολλαπλασιάζετε τις συμμετοχές σας.

 

(Οι συμμετοχές μέσω facebook θα είναι έγκυρες μόνο όταν υπάρχει στα «αγαπημένα» σας η σελίδα του diastixo.gr).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η κρίση του κοινωνικού κράτους δεν αποτελεί αυτοτελές πρόβλημα αλλά παράγωγο αποτέλεσμα των όρων και των συνθηκών αναπαραγωγής του οικονομικού συστήματος. Οι προβληματισμοί αυτοί θεμελιώνουν την αντίληψη ότι το κοινωνικό κράτος δεν αποτελεί ένα στατικό και ασύνδετο με το οικονομικό σύστημα κοινωνικό θεσμό που φυτοζωεί ως ένα ιστορικό μνημείο στο περιθώριο των γενικότερων κοινωνικο-οικονομικών αλλαγών, αποδεχόμενο παθητικά ή αντιδρώντας ουδέτερα σε όσα διαδραματίζονται στο κοινωνικό και οικονομικό του περιβάλλον. Το κοινωνικό κράτος είναι ένα ζωντανός κοινωνικός θεσμός που αντικειμενικά λειτουργεί, εξελίσσεται και διαμορφώνεται για να ανταποκριθεί στη δυναμική ικανοποίηση των αναγκών του πληθυσμού. Στον βαθμό, όμως, που οι όροι λειτουργίας και ανάπτυξής του υποτάσσονται στους όρους αναπαραγωγής του καθεστώτος συσσώρευσης, αλλοιώνονται οι εσωτερικές προϋποθέσεις αλλά και οι στρατηγικές του επιδιώξεις, με αποτέλεσμα να μεταλλάσσεται από κράτος πρόνοιας σε κράτος φιλανθρωπίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.