Ελένη Κατσαμά
Ελένη Κατσαμά

Ελένη Κατσαμά

Η ζούγκλα στην οποία ουρλιάζει ο γορίλλας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της Μαρίας. Μάτια που κοιτάζουν πίσω από τους στραβικούς φακούς των γυαλιών της, βλέποντάς τα όλα αλλιώς. Η Τζουν βρυχάται σαν τίγρης και γουργουρίζει σαν γατάκι. Η υγρασία κόβει φέτες την ανάσα. Ο μπαμπάς της Μαρίας διαβάζει την εφημερίδα του μέσα στην κοιλιά του κήτους της θάλασσας. Και όταν λάμψει από τα χώματα το Μάτι του Τουταγχαμών, όλα παίρνουν την κάτω βόλτα. Η ξηρασία είναι μόνο η αρχή. Και η Ουρανία, το τέρας που ξυπνάει τον ίδιο τον βασιλιά Μίνωα από τα δαιδαλώδη υπόγεια της Κνωσού, θέλει απελπισμένα να ταΐσει τη ματαιοδοξία της.

Ο γορίλλας θα εμφανιστεί σαρωτικός, συντριπτικός και αδίστακτος. Μαζί με τη συνείδηση του κόσμου, τον παντοτινά μικρό και αγέραστο Σεϊτάνου, θα αποκαλύψουν στη Μαρία πτυχές του απόντα πατέρα της. Κι όσο πιο βαθιά στον χρόνο ταξιδεύουν οι αρχαιολόγοι, τόσο βαθύτερα στο παρελθόν της βυθίζεται η Μαρία, που έχει ορκιστεί να ανακαλύψει το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή του. Κάθε άλλο παρά δειλή, είναι γενναία και τολμηρή, αστεία, άτακτη και όσο αλλόκοτη χρειάζεται για να αναμετρηθεί με τον γορίλλα στο φεγγάρι και τελικά να βγει κερδισμένη.

Γορίλλας στο φεγγάρι Ελένη Κατσαμά Πατάκης
Γορίλλας στο φεγγάρι

Ελένη Κατσαμά
Πατάκης
336 σελ.
Τιμή € 12,90
001 patakis eshop

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΕ Α' ΠΡΟΣΩΠΟ
Η Ελένη Λιντζαροπούλου σε α΄ πρόσωπο

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πώς μπορεί να γράφει κανείς σε «μη α΄ πρόσωπο», ακόμη κι όταν χρησιμοποιεί β΄ ή γ΄. Τα ποιήματα και τα κείμενά μου, ακόμη κι όταν μιλούν για ιδέες, εμπειρίες και αισθήματα άλλων ή όταν...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: