fbpx
2o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

2o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Ιουλίου (ώρα 21:00), το 2o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Τήνο, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας.

Χορευτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Τήνο θα συναντηθούν με τη λέσχη Ποντίων Νάουσας και θα χορέψουν χορούς από τη νησιωτική Ελλάδα και τον Πόντο, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία.

Συμμετέχουν: Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (διδασκαλία: Μαρία Παυλίδου), η Χορευτική Ομάδα Τήνου (διδασκαλία: Στάθης Πολυκανδρίτης), το χορευτικό του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου «Σπονδή Τηνίων» (διδασκαλία: Κορίνα Βαρελά) και το χορευτικό του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας (διδασκαλία: Κορίνα Βαρελά).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στο τηλ. 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

2o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας 

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, 842 01 Πάνορμος Τήνου
Τηλ.: 22830 31290 | www.piop.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΟΡΟΣ
Η «Ωραία Κοιμωμένη» του Εθνικού Θεάτρου της Βαρσοβίας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Ωραία Κοιμωμένη  είναι η ομορφότερη ιστορία αγάπης του κλασικού μπαλέτου, το πιο συναρπαστικό έργο αναζήτησης της αληθινής αγάπης. Η εμπνευσμένη μουσική του Πιoτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και η αξεπέραστη χορογραφία του...

ΧΟΡΟΣ
Η μαγεία του κλασικού μπαλέτου, έρχεται στην Αθήνα, σε μια μοναδική εκδοχή της «Λίμνης των Κύκνων», πάνω στο νερό

Η διαχρονική ομορφιά και η απαράμιλλη χάρη της διάσημης παράστασης του κλασικού μπαλέτου «Η Λίμνη των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι, συνδυασμένη με την εφευρετικότητα και με ένα νέο όραμα, έρχεται στην...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.