«Ο συμβολαιογράφος μου και εγώ»

«Ο συμβολαιογράφος μου και εγώ»

Η δεύτερη –και συναφής– έκπληξη ήταν η ματιά του διασκευαστή και σκηνοθέτη. Εξίσου νεαρός ο Γιώργος Καραμίχος, είδε κι αυτός μιαν άλλη Ερασμία, τη δική του Ερασμία, τόσο διαφορετική κι όμως τόσο παρόμοια, τελικά, με τη δική μου!

Η τρίτη, κι ακόμα μεγαλύτερη, έκπληξή μου ήταν η ανταπόκριση που βρήκε το έργο από το, κατά το πλείστον, νεανικό κοινό! Πού βρήκαν αυτά τα παιδιά της πόλης και της τεχνολογίας τις προσλαμβάνουσες για να κατανοήσουν και να αποδεχθούν μια μορφή, μια κοινωνία και μια γλώσσα που ανήκαν στη μακρινή τους προϊστορία; «Εδώ ο ποιητής σηκώνει τα χέρια», που λέει κι ο Σαββόπουλος.

Δεν ξέρω, δεν μπορώ και δεν θέλω να αναλύσω. Θέλω μόνο να τους ευχαριστήσω όλους, Υρώ, Καραμίχο και κοινό, που μου έδωσαν την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί τους.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ
Μαριγώ Αλεξοπούλου: «Καλημέρα, εβδομάδα» στο Φεστιβάλ Αναλόγιο 2017»

Στο πλαίσιο του θεατρικού Φεστιβάλ Αναλόγιο 2017, που πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 24 Σεπτεμβρίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Σίσσυς Παπαθανασίου, το Σάββατο 16/9 στις 21:00 και την...

ΘΕΑΤΡΟ
4ο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου αιώνα στο θέατρο Έαρ Βικτώρια

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Θεατρικού Έργου του 21ου αιώνα μετακομίζει στο θέατρο Έαρ Βικτώρια, με νέες δράσεις και μεγάλο αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, σε συνεργασία με την Εταιρεία Θεάτρου «Ωκέα ~...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

 

Το email σας: