fbpx
Η Χρυσούλα Στεφανάκη στο Bookabar Cafe Bar

Η Χρυσούλα Στεφανάκη στο Bookabar Cafe Bar

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, στις 23.00, η Χρυσούλα Στεφανάκη ερμηνεύει στο Bookabar Cafe Bar, με συνοδεία πιάνου, μια σειρά από υπέροχα τραγούδια που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική δισκογραφία από τα μισά του προηγούμενου αιώνα έως και σήμερα.

Τη συνοδεύει στο πιάνο o Γιώργος Σχοινάς.

Λίγα λόγια για τη Χρυσούλα Στεφανάκη
Η Χρυσούλα Στεφανάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και ο Μανώλης Λιδάκης ήταν εκείνος που πρώτος την άκουσε και την ενθάρρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Στη μουσική της πορεία συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Σπανός, ο Στέφανος Κορκολής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Χρήστος Νικολόπουλος, και με αξεπέραστους τραγουδιστές όπως η Βίκυ Μοσχολιού και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Μακεδόνας συμπληρώνουν τον κύκλο των συνεργατών της σε live εμφανίσεις.

Η αγάπη της για το τραγούδι του Μεσοπολέμου την έφερε στον δρόμο του Δαυίδ Ναχμία, και τα τελευταία 5 χρόνια παρουσιάζουν από κοινού παραστάσεις για πιάνο και φωνή. Οι Σουγιούλ, Αττίκ, Δανάη και Στέλλα Γκρέκα είναι κάποιοι από τους εκφραστές εκείνης της μοναδικής εποχής που συμπεριλαμβάνονται στο ρεπερτόριο των ξεχωριστών εμφανίσεών τους.

Η επιτυχής μουσική συνεύρεσή της με τον Δαυίδ Ναχμία ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε σε cd με τον τίτλο Για μια γυναίκα – Τραγούδια του Μεσοπολέμου. Τον Δεκέμβριο 2017 πραγματοποιήθηκαν 3 μεγάλες sold out μουσικές εμφανίσεις μαζί με τον Δαυίδ Ναχμία με τίτλο «Για μια γυναίκα» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.

Παράσταση
Έναρξη: 23.00
Τηλ. κρατήσεων: 211 411 3503, 6986997807 & 6982178813

Bookabar Cafe Bar
Αγίου Κωνσταντίνου 50, 15124 Μαρούσι

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος», θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών. Οι συνθέτες Κώστας Αγουρίδης, Παύλος...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.