fbpx
Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη

Παράταση των επιτυχημένων παραστάσεων του Σταμάτη Κραουνάκη


Η πιο σημαντική μουσική παράσταση του φετινού χειμώνα είναι αναμφισβήτητα το Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και συνεχίζει δυναμικά για άλλον έναν μήνα, μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2016, καθώς απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Τρεις γενιές τραγούδια αναλλοίωτα στον χρόνο, τα οποία μας έκαναν συνοδοιπόρους με τον πολυαγαπημένο δημιουργό Σταμάτη Κραουνάκη. Κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης λέει: «Ας πούμε, σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα ’παιρνα μαζί μου. Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι. Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική που δε σταματάει ποτέ. Σουίτα αισθημάτων, λειτουργικό της Αγάπης. Τόσα βράδια μια ζωή. Για δύο ώρες στο πιάνο μου και παντού, ανάμεσά σας, με καλεσμένους τους θαυμάσιους συνεργάτες μου».

Η δυναμική συμμετοχή και το ταλέντο του μαέστρου Άρη Βλάχου, των μουσικών Βάιου Πράπα και Γιώργου Ταμιωλάκη, αλλά και των πέντε νέων καλλιτεχνών: Χρήστου Γεροντίδη, Σάκη Καραθανάση, Κώστα Μπουγιώτη, Γιώργου Στιβανάκη, Χάρη Φλέουρα, συνέβαλαν στην επιτυχία του «one man show».

Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη

Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνικό: Γιάννης Μουρίκης
Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγουράς
Ήχος: Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου, «LA STAMPA»
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Μουστάκας
Παραγωγή: Ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου – Σπείρα Σπείρα
Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Συροπούλου
Προβολή & Επικοινωνία: Δέσποινα Κραουνάκη
Σχεδιασμός προγράμματος: Χρήστος Μουστάκας

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 μ.μ. στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 17 ευρώ

Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη

Όλοι ένα – Φίλα με του Σταμάτη Κραουνάκη

Προπώληση: Ταμεία Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  (Πειραιώς 206, Ταύρος), τηλ.: 210.3418579, Δευτ-Παρ. 11:00-14:00, www.mcf.gr. Επίσης, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου), Ticket Services, Δευτ. & Τετ. 09:00-17:00, Τρ., Πέμ. & Παρ. 09:00-20:00, Σαβ. 10:00-14:00. Καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet: Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος», θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Σύγχρονων Επτανήσιων Συνθετών. Οι συνθέτες Κώστας Αγουρίδης, Παύλος...

ΜΟΥΣΙΚΗ
Αλίκη Καγιαλόγλου: «Η θαλασσινή ωδή του Fernando Pessoa και τα fados της εφηβείας μου»

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Δήμο Αβδελιώδη παρουσιάζοντας εκ νέου την παράσταση, σε δική του σκηνοθεσία, Η θαλασσινή ωδή τουFernando Pessoa και ταfados της εφηβείας μου, το...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι. τα τελευταία νέα για το βιβλίο και για τις τέχνες.

Με την επίσκεψη στο site μας, αποδέχεστε τη χρήση Cookies από το diastixo.gr, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.