ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ VIVA ITALIA

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ VIVA ITALIA
Στο λαμπερό περιβάλλον του Golden Hall, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Viva Italia που ξεκίνησαν στο τέλος του Σεπτέμβρη και θα συνεχιστούν μέχρι τις 18 του Οκτώβρη, δύο φωτογράφοι παρουσιάζουν τη δουλειά τους με θέμα την Ιταλία.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καναράκη, που με την τριανταπεντάχρονη πείρα του και τις σπουδές του στη φωτογραφία εκθέτει αποτυπώσεις από την Τοσκάνη, και για τον Ανδρέα Θεολογίτη, αρχιτέκτονα πολεοδόμο, επίσης λάτρη της φωτογραφίας από τα χρόνια του σκοτεινού θαλάμου, ο οποίος παρουσιάζει τη δική του ματιά σε μια «άγνωστη» Βενετία.

Η εξαιρετική δουλειά των καλλιτεχνών μάς μεταφέρει στις μαγευτικές γωνιές της Φλωρεντίας και της Πίζας, στα αγκυροβόλια του Πόρτο Έρκολε, στη Σιένα και τη Λούκα. Και από κει στη ρομαντική Βενετία, στα πολύχρωμα κανάλια και στενάκια του Μπουράνο.

Ένα ταξίδι στο χρώμα και το φως της Ιταλίας, στην παράδοση, την τέχνη, τους ανθρώπους και τη ζωή της αγαπημένης χώρας.

Α.Π.

 

Τα σχόλια σας

Κάντε το σχόλιο σας, με σύνδεση από το facebook ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας, στην παρακάτω φόρμα.

 


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
«Γιώργος Ζυμαράκης: "Inspiration Chios – Με έμπνευση τη Χίο"» στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικών έργων του Γιώργου Ζυμαράκη με τίτλο Inspiration Chios – Με έμπνευση τη Χίο στο Μουσείο Μαστίχας Χίου. O Χιώτης Γιώργος Ζυμαράκης, πολίτης του...

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
«Θεόδωρος Παπαγιάννης: “Τελετουργικό”» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) εγκαινιάζει την έκθεση γλυπτών του Θεόδωρου Παπαγιάννη με τίτλο Τελετουργικό, το Σάββατο 1 Ιουλίου (ώρα 20:00), στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μήνυμά σας

Διεύθυνση

Πτολεμαίων 4
(Πλατεία Προσκόπων)
11635 Αθήνα,
Τηλ.-fax: 210.7212307
info@diastixo.gr
ISSN: 2585-2485

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER